Thomas hylland eriksen

Maria Kartveit: Det er sunt for en liten barnehjerne å kjede seg.

Maria Kartveit: Det er sunt for en liten barnehjerne å kjede seg.

Maria Kartveit lager musikk, webdesign og bilder. Hun er en avansert bruker av smarttelefonen, og likevel er hun en av dem som uten større problemer kan legge den fra seg en hel dag. Hun snakker med Thomas Hylland Eriksen ikke bare om avhengighet og mestring i den enkeltes forhold til smarttelefonen, men også om hvor lang tid det tar å koke et egg, forholdet mellom det ferdigtygde og det som krever konsentrasjon og egeninnsats, personovervåkning og hvilke apper som gjør livet bedre.

Espen Ytreberg: I trykkedingsenes tidsalder blir det både mer og mindre fellesskap.

Espen Ytreberg: I trykkedingsenes tidsalder blir det både mer og mindre fellesskap.

 Peter Normann Waage: –Jeg bruker den mest som telefon.

Peter Normann Waage: –Jeg bruker den mest som telefon.